Середа, 08.05.2024, 15:35
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Dr. Iryna PROSYMTSIV

Меню сайту
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Цікаві поради
Before / After


Instagram
Головна » 2010 » Липень » 11 » Брекети і брекет-системи
14:29
Брекети і брекет-системи
Новини / Здоров'я / Брекети і брекет-системи
4 липня, 08:02
 
Брекети і брекет-системи



Багатьох з нас не в повній мірі влаштовує власна усмішка. Для когось каменем спотикання стає колір зубів, дуже далекий від білосніжного, хтось соромиться неправильного прикусу і викривленості зубів.

Практично всім відомо, що таке брекети і для чого вони служать. В даний час це найефективніший засіб виправлення прикусу зубів. Брекет-система, встановлюється безпосередньо на зуби і сприяє їх вирівнюванню.

Яким чином вибирати брекети, яким нюансам необхідно приділяти увагу? Вибір брекетів повинен здійснюватися відповідно до складності зубної проблеми самого пацієнта, в деяких випадках конкретні брекет-системи не зможуть ефективно працювати над виправленням прикусу.

Крім того, сам пацієнт може вибрати брекети на підставі власних фінансових можливостей і переваг. Існують наступні види брекет-систем: лінгвальні брекети, сапфірові брекети, металеві брекети.

Лінгвальні брекети відрізняються від традиційних відсутністю лігатур, які пов‘язують брекети з дугою. Сама лігатура створює додаткове тертя, робить лікування більш болючим і тривалим.

Керамічні брекети мають суворі закруглені форми і металеву канавку, яка самим брекетами надає додаткову міцність.

Сапфірові брекети практично непомітні на зубах пацієнтів, це особливо важливо, так як виправлення прикусу зубів може чинити негативний вплив в психологічному плані.

Металеві брекети на сьогоднішній день залишаються найбільш дешевими системами, але, в той же час, вони дуже помітні на зубах, через що багато пацієнтів вважають за краще їм більш сучасні брекет-системи.

Технології не стоять на місці і вже зараз можливе застосування брекетів, які встановлюються на внутрішній стороні зубів. Це невидимі брекети для оточуючих людей, крім цього вони не викликають дискомфорту і в самого пацієнта. А брекети damon роблять процес виправлення прикусу зубів менш болючим, тривалість лікування менше на 25-50% по відношенню до роботи інших брекет-систем.

Окремо хочеться розповісти про ортодонтичної системі Інвізілайн. Ця система не є брекет-системою, але принцип дії у неї дуже схожий, а за рахунок прозорості кап лікування відбувається непомітно для оточуючих. Лікар планує переміщення зубів, знімає відбиток і відправляє свій «рецепт» разом з відбитком в лабораторію, де за допомогою комп’ютерної програми виготовляються капи.

В ході лікування відбувається корекція, одягаються нові капи, де положення зубів дещо відрізняється від попередньої капи. Вирівнювати зуби таким способом можна в будь-якому віці, починаючи з 14 років. Термін лікування практично такий же як і при носінні брекетів. «Невидимість» методики Інвізілайн стала вирішальною перевагою для багатьох пацієнтів, незважаючи на те, що ця система значно дорожче звичайних.

Носіння брекетів -недешеве задоволення, яке може дозволити собі ділові й успішні люди, що піклуються про свою зовнішність. У Європі та Америці естетична стоматологія вважається дуже престижною, і звернення до її послуг — ознака достатку.

А ви носите брекети або брекет-системи? або тільки плануєте? або, навпаки, не хочете їх, розкажіть про це в коментарях.
Переглядів: 1755 | Додав: Dr_IRON | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 3
avatar
1
2 Юра • 20:11, 10.02.2012
Яка ціна на невидимы брекети?
avatar
1
1 Юра • 20:08, 10.02.2012
Яка ціна на лінгвальні брекети?
avatar
0
3 Dr_IRON • 15:42, 11.02.2012
Передзвоніть будь-ласка за номером 050 133 59 17
Лікар надасть Вам кваліфіковану консультацію.
avatar