Понеділок, 06.05.2024, 12:24
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Dr. Iryna PROSYMTSIV

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Цікаві поради
Before / After


Instagram
Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Татуювання на зубах
21:25
Татуювання на зубах

Серед японської молоді набуває популярності вельми екстравагантна послуга - "татуювання" на зубах. Тепер, щоб приховати дефекти на зубах, зовсім не обов'язково ставити вініри. Нова технологія дозволяє прикрашати зуби будь-яким зображенням. Це може бути як проста картинка, так і фотографія коханої людини. 

      Різноманітні татуювання швидко і просто наносяться на зуби спеціальним клеєм, який підсушується за допомогою світлодіодів. Такі тату легко видаляються через пару днів.
  

   Трохи іншим способом роблять тату на зубах у Британії - там наносять малюнок на заздалегідь виготовлену коронку, і вже потім кріплять її на зуб.


   Дівчата в Японії складають цілі арт-комплекси з однакових малюнків на зубах і нігтях: скажімо, червона помада і червоний лак для нігтів плюс однаковий малюнок на нігтях і зубах. А ось дорогоцінні контактні лінзи від Shekhar Eye Research зможуть дозволити собі далеко не все. Наприклад, лінзи La SER з 18 крихітними діамантами, вставленими в оправі з 18-каратного золота, обійдуться в 15 тисяч доларів, пише TCN. Проте їх виготовлять в індивідуальному порядку, і клієнт може вибрати з 4-х варіантів дизайну, з білим або жовтим золотом.

   Якби серед дантистів проводився конкурс на виконання найбільш незвичайних послуг, то робота, закінчена недавно доктором Нейлом Джеральдом з стоматологічній клініці Брістоля, могла б поборотися за перше місце. На замовлення клієнта, теслі з патріотичними почуттями, доктор Нейл наніс йому на передні зуби зображення ... Принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Філігранна робота зайняла близько 6 годин, але ще до цього доктор підготував зображення на папері, яке потім за допомогою трафаретів і дуже тонких пензликів наніс на зуби Барні Френкса.

   Тимчасове татуювання протримається близько 3 місяців, і буде поступово змиватися при чищенні зубів.

   Сам Барні так прокоментував своє рішення про татуювання: "Я дуже люблю королівську родину, і хочу ось таким чином проявити свою підтримку їм в день Великого Весілля".

Переглядів: 886 | Додав: Dr_IRON | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar